Blog

Bij Agilitas Group krijg ik alle kansen

De familiale sfeer, de veelzijdigheid, het werken met mensen, de autonomie. Uitzendconsulent Thomas Van Moer heeft meer dan één goeie reden om tevreden te zijn over zijn job bij Agilitas Group. Kunnen zijn argumenten ook jou overtuigen? Kom dan gerust eens praten in een van de kantoren.

Het is een erg sociale job, waarin je een beetje van alle markten thuis moet zijn

Als student sport- en bewegingswetenschappen was Thomas Van Moer allesbehalve voorbestemd om uitzendconsulent te worden. Toch is hij vandaag zielsgelukkig in die job. En dat heeft veel met zijn werkgever te maken: “Door gezondheidsproblemen heb ik mijn studies niet kunnen afronden”, vertelt hij. “In veel bedrijven zou dat een afknapper zijn, maar bij Agilitas Group kijken ze verder. Motivatie en ambitie zijn hier belangrijker dan een diploma. Hier krijg je alle kansen, ongeacht je achtergrond.”

763

Allrounder

Acht maanden werkt Thomas intussen in het Agilitas Gent-Zeehaven. Vandaaruit ondersteunt hij bedrijven in hun zoektocht naar tijdelijk extra personeel. De start was stevig, maar dankzij de prima begeleiding van zijn collega’s - drie uitzendconsulenten en een office manager - verliepen de eerste maanden al bij al vlot. Thomas: “Ze hebben me onmiddellijk in het team opgenomen, wat een heel fijne ervaring was. Het is ook tekenend voor de familiale en gemoedelijke sfeer bij Agilitas Group.”

Als uitzendconsulent is Thomas een echte allrounder. Het ene moment gaat hij op zoek naar werkzoekenden, het andere moment is hij bezig met de planning van de jobstudenten. Nu eens buigt hij zich over arbeidscontracten, dan weer is hij in gesprek met werkgevers. “Het is een erg sociale job, waarin je een beetje van alle markten thuis moet zijn”, legt hij uit. “Je moet je verdiepen in de retail én in de industrie, in de wereld van de bedienden én die van de arbeiders. Dat maakt de job bij momenten ingewikkeld, maar ook boeiend.”

Samen efficiënter

Om de uitzendconsulenten in de toekomst nog beter te ondersteunen, werkt Agilitas Group momenteel hard aan de vernieuwing van de systemen. Zowel de administratie als de searching en matching van werkzoekenden en werkgevers hoopt het bedrijf op korte termijn te vereenvoudigen. Thomas: “Daar kijken wij natuurlijk geweldig naar uit. We kunnen trouwens zelf suggesties doen. Als wij manieren zien om efficiënter te werken, dan hebben ze daar oren naar. Dat alles maakt deze werkplek voor mij bijzonder aangenaam, nog beter dan ik eigenlijk verwacht had. De uitdaging en de autonomie die ik hier krijg, hebben me positief verrast.”

Werken bij Agilitas Group

Werken als account manager

Account manager bij Agiltas Group? Dat is een commercieel sterke duizendpoot en HR-specialist met verantwoordelijkheidszin die moeiteloos netwerken opbouwt én onderhoudt.

Werken bij Agilitas Group

Werken als office manager

Je team motiveren, kansen creëren voor de klanten en de prioriteiten voor jouw kantoor bepalen. Office managers bij Agilitas zijn de lijm tussen de collega’s en de goed gesmeerde link tussen onze getalenteerde teams en de klant. De key words van die commerciële people manager: communicatief, innovatief en resultaatgericht.

werken bij Agilitas

Werken als uitzendconsulent

Analyseren, selecteren, rekruteren met andere woorden de perfecte match vinden tussen uitzendkracht en vacature! Daar doen uitzendconsulenten bij Agilitas het elke dag voor. 

Blog

De familiale sfeer, de veelzijdigheid, het werken met mensen, de autonomie. Uitzendconsulent Thomas Van Moer heeft meer dan één goeie reden om tevreden te zijn over zijn job bij Agilitas Group. Kunnen zijn argumenten ook jou overtuigen? Kom dan gerust eens praten in een van de kantoren.

Blog

Een nieuwe job is altijd een beetje springen. En dus is het fijn te weten dat je nieuwe baas ook wat vangnetten voor je klaar houdt. Bij Agilitas Group bijvoorbeeld doen ze dat door je een opleidingstraject op maat aan te bieden. “Nee, ze gooien je hier niet voor de leeuwen”, getuigt kersvers office manager Emelien Schepens.

Blog

Bij Agilitas, de divisie van hr-dienstverlener Agilitas Group die zich toelegt op uitzendarbeid, tekende nieuwkomer Tahin Randriana letterlijk voor een primeur. Voor de regio Wallonië werd hij de eerste regional account manager: een uitdagende job waarin hij prospectie bij grote bedrijven combineert met de ondersteuning van lokale office managers.