Blog

Een nieuwe functie en omgeving, maar ik voelde me meteen thuis

Bij Agilitas, de divisie van hr-dienstverlener Agilitas Group die zich toelegt op uitzendarbeid, tekende nieuwkomer Tahin Randriana letterlijk voor een primeur. Voor de regio Wallonië werd hij de eerste regional account manager: een uitdagende job waarin hij prospectie bij grote bedrijven combineert met de ondersteuning van lokale office managers.

“In mijn functie kan ik zowel mijn strategische als mijn commerciële, creatieve en sociale vaardigheden aanwenden en verfijnen”

Opvallend: Tahin is pas een half jaar aan de slag bij Agilitas Group, maar daar is weinig van te merken. “Ik voelde me heel snel thuis bij Agilitas Group”, vertelt hij. “Dat heeft te maken met de open bedrijfscultuur maar ook het feit dat ik meteen op begeleiding kon rekenen. Zo werd een ervaren collega mijn meter, bij wie ik steeds met vragen terecht kan: niet onbelangrijk als je de eerste bent in een nieuwe functie.”

763-4

Een cruciale schakel

Tahin werd bij Agilitas Group de eerste en voorlopig nog enige account manager voor de regio Wallonië. Die functie kwam er naar aanleiding van het ambitieuze groeiplan van Agilitas Group. Dat plan focust op een sterkere lokale verankering, digitalisering en werkbaar werk voor iedereen. 

“Als account manager heb ik twee belangrijke verantwoordelijkheden. Enerzijds werk ik nauw samen met de office managers. Dat zijn de kantoorverantwoordelijken van onze vijf Waalse Agilitas kantoren. Op lokaal niveau help ik hen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook onze huidige klanten naar wens te bedienen. Anderzijds doorkruis ik op mijn eentje Wallonië, om samenwerkingen met grote bedrijven op te starten. Zo vorm ik een belangrijke schakel tussen onze klanten en kantoren, en eigenlijk zelfs binnen ons hele bedrijf.”  

Variatie op meerdere vlakken

Een van de belangrijkste redenen waarom Tahin toehapte, is de afwisseling die zijn job biedt. “De ene dag breng ik met de collega’s op kantoor door, de andere trek ik van de ene klant naar de andere. Bij momenten is het een hele uitdaging  om lokaal actief te zijn en tegelijk het helikopterzicht te bewaren. Daarnaast kan ik in mijn functie zowel mijn strategische als mijn commerciële, creatieve en sociale vaardigheden aanwenden en verfijnen.”

Om zijn skills aan te scherpen, kreeg Tahin bij de start van zijn job een traject op maat uitgestippeld. Zo volgde hij - in een half jaar tijd - al enkele trainingen: in commerciële onderhandelingstechnieken maar bijvoorbeeld ook in communicatie en persoonskenmerken. Tot slot spreekt Tahin ook vol lof over de interne hr-dienst. “We organiseren regelmatig feedbackmomenten. Hier wordt er gepolst naar mijn integratie in de organisatie. En dit na 1 week, 1 maand, 3 maanden en 6 maanden. Verder houden de hr-collega’s me ook op de hoogte van interessante opleidingen en interne vacatures. Aan alles voel je dat Agilitas Group je wilt helpen groeien.”  

Werken bij Agilitas Group

Werken als office manager

Je team motiveren, kansen creëren voor de klanten en de prioriteiten voor jouw kantoor bepalen. Office managers bij Agilitas zijn de lijm tussen de collega’s en de goed gesmeerde link tussen onze getalenteerde teams en de klant. De key words van die commerciële people manager: communicatief, innovatief en resultaatgericht.

werken bij Agilitas

Werken als uitzendconsulent

Analyseren, selecteren, rekruteren met andere woorden de perfecte match vinden tussen uitzendkracht en vacature! Daar doen uitzendconsulenten bij Agilitas het elke dag voor. 

Werken bij Agilitas Group

Werken als account manager

Account manager bij Agiltas Group? Dat is een commercieel sterke duizendpoot en HR-specialist met verantwoordelijkheidszin die moeiteloos netwerken opbouwt én onderhoudt.