Blog

Saartje over de job als uitzendconsulente bij Agilitas

Dit is Saartje, uitzendconsulente bij Agilitas Aalst. Saartje is energized by… ambitie. “Ambitieuze mensen binnen het bedrijf klein houden, nee, dat is niets voor Agilitas.”

Passie

“Mijn job bij Agilitas is mijn eerste werkervaring en ik ben hier nu anderhalf jaar aan de slag. Ik ben eigenlijk een beetje in deze sector gerold. Als jobstudente werkte ik enkele zomers in een uitzendbureau. Door de ene leuke ervaring na de andere heb ik ontdekt dat een job in een uitzendbureau écht iets voor mij is.

Doorgroeien

“Nu is het nog een beetje vroeg, maar ik wil later heel graag binnen Agilitas doorgroeien. Daarover heb ik ook heel open met mijn manager kunnen spreken. Agilitas speelt daarop in en geeft zijn werknemers ook echt alle kansen om de stap te zetten. Ambitieuze mensen binnen het bedrijf klein houden, nee, dat is niets voor hen.”

Saartje, uitzendconsulente bij Agilitas Aalst
Door de ene leuke ervaring na de andere heb ik ontdekt dat een job in een uitzendbureau écht iets voor mij is.