Blog

Ann Sterckx, nieuwe directeur van Ascento en lid van het Management Team van Agilitas Group

Mechelen, 2 april – De HR-dienstverlener Agilitas Group verwelkomt Ann Sterckx als directeur van Ascento. Haar komst kadert in het strategisch groeiplan 2020 waarin investeringen in digitalisatie samen met de persoonlijke dienstverlening op maat van klant en medewerker centraal staan. Ann Sterckx zal zich focussen op de verdere uitbouw van Ascento, gespecialiseerd in advies en begeleiding van de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers in bedrijven. Ze vervangt hiermee Geert Volders, die Ascento bijna 6 jaar leidde. Ann Sterckx, directeur Ascento

Ann Sterckx, directeur Ascento

Met 25 jaar HR-ervaring verstevigt Ann Sterckx de commerciële slagkracht van Ascento

Ann Sterckx is vertaler-tolk van opleiding maar bracht nagenoeg haar volledige carrière door in Human Resources-bedrijven als Randstad, USG People en The Adecco Group.

'Ik ben gebeten door sales en door het ontwikkelen van creatieve oplossingen die leiden tot duurzame partnerships', aldus Ann.

'Ik haal energie uit het aansturen van een team, het motiveren en coachen van ieder teamlid, zodat we samen de vooropgestelde targets behalen.'

‘Het is net die combinatie van diepe sales ervaring en drive, performance management en leadership skills die ons overtuigd heeft dat Ann veel waarde zal toevoegen in haar nieuwe rol, met als doel samen met heel het team de positie van Ascento verder te versterken op de markt.’, aldus Tom Verhaegen, CEO van Agilitas Group.

Inzetten op wendbaarheid van werknemers

“In een jobmarkt in beweging waar wendbaarheid van werknemers alsmaar belangrijker wordt, biedt Ascento bedrijven met haar Talent Mobility-programma een antwoord op vragen over instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers. Om de organisatiedoelen te bereiken is het duurzaam inzetten van medewerkers essentieel. Talentmobiliteit is zowel voordelig voor de strategische zijde van de organisatie, als voor de werknemer zelf. Het zorgt immers voor nieuwe ervaringen en leerinzichten, wat de werknemer ruimer inzetbaar maakt.

Met Ascento wil ik graag samen verder bouwen aan deze visie en de uitdaging om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.”, motiveert een enthousiaste Ann.

Agilitas Group zette sinds de overname door Gilde Buy Out Partners in 2016 duidelijk de koers in van vernieuwing en groei. De groep trok Tom Verhaegen eind 2017 aan als CEO voor haar divisies in België, Nederland en Polen en veranderde in oktober 2018 haar naam en branding naar Agilitas Group, Agilitas en Amplo. Met een frisse wind, een nieuwe visie, investeringen in mensen en technologie wenst het bedrijf de top 5 positie in de Belgische markt te versterken en de toekomst van HR mee vorm te geven.

Voor meer informatie over Ascento: www.ascento.be