Blog

Luba versterkt positie binnen technische en industriële sector door overname SWA

PERSBERICHT

Leiden, 30 november 2017

Luba Uitzendbureau heeft SWA, de maatwerkspecialist in de bemiddeling van banen binnen de techniek en industrie overgenomen. SWA zal per 1 januari 2018 worden geïntegreerd in Luba Procestechniek en gezamenlijk onder de naam Luba/SWA Procestechniek gaan opereren vanuit Zaandam.

logos persbericht tgroep v3

Het samengaan met Luba Uitzendbureau geeft ons de kans om te groeien

De overname betekent voor Luba een versteviging van haar positie binnen de technische en industriële sector. Binnen deze sector heerst een groot tekort aan gekwalificeerde technische medewerkers. Door de handen ineen te slaan helpt Luba/SWA Procestechniek opdrachtgevers aan tijdige en gecertificeerde instroom van nieuwe medewerkers. Onder meer door het opzetten van leerwerk-trajecten en op basis van werving & selectie, uitzenden en detacheren.

Irene Lem, directeur SWA: “Het samengaan met Luba Uitzendbureau geeft ons de kans om te groeien, om toekomstbestendig te zijn en onze dienstverlening op te schalen. Daarmee helpen we ondernemers hun tekort aan technische mensen sneller en effectiever op te lossen. Ik heb er vertrouwen in dat het team van Luba/SWA Procestechniek vanuit Zaandam nog meer organisaties verder gaat helpen.”

Johan Doornenbal, directeur Luba Groep: “Ik ben zeer blij met deze unieke samenwerking. SWA vult Luba goed aan op het gebied van deskundigheid, uitgebreide ervaring met leerwerk-trajecten en de bemiddeling van banen binnen verschillende technische vakgebieden. Opdrachtgevers en werkenden kunnen rekenen op de hoge kwaliteit dienstverlening die zij gewend zijn. En op de voortdurende verbetering hiervan. Samen komen we verder”

Blog

De familiale sfeer, de veelzijdigheid, het werken met mensen, de autonomie. Uitzendconsulent Thomas Van Moer heeft meer dan één goeie reden om tevreden te zijn over zijn job bij Agilitas Group. Kunnen zijn argumenten ook jou overtuigen? Kom dan gerust eens praten in een van de kantoren.

Blog

Een nieuwe job is altijd een beetje springen. En dus is het fijn te weten dat je nieuwe baas ook wat vangnetten voor je klaar houdt. Bij Agilitas Group bijvoorbeeld doen ze dat door je een opleidingstraject op maat aan te bieden. “Nee, ze gooien je hier niet voor de leeuwen”, getuigt kersvers office manager Emelien Schepens.

Blog

Bij Agilitas, de divisie van hr-dienstverlener Agilitas Group die zich toelegt op uitzendarbeid, tekende nieuwkomer Tahin Randriana letterlijk voor een primeur. Voor de regio Wallonië werd hij de eerste regional account manager: een uitdagende job waarin hij prospectie bij grote bedrijven combineert met de ondersteuning van lokale office managers.