Blog

Nancy, dienstencheque consulente bij Agilitas: “Ik wist het meteen: Dit wil ik doen!”

Dit is Nancy, dienstencheque consulente bij Agilitas Home Services in Lier.

Nancy is energized by… motivatie. “Ik volg de administratie op en heb veel contact met klanten en huishoudhulpen. Dé combinatie die ik zocht in een goede werksfeer. Ik wist het meteen: Dit wil ik doen!”

Samenwerken

Samenwerking dragen we bij Agilitas hoog in het vaandel. “Agilitas is een groot team. Bij vragen kan je altijd naar een medewerker van een ander kantoor bellen. Je staat er zo dus nooit alleen voor. Dat was voor mij vooral in mijn eerste maanden belangrijk. Nu ben ik zelf de persoon die gebeld wordt. Ik vind het leuk dat ik nu mijn collega’s kan helpen bij vragen en onzekerheden.”

Slimme digitale tools

Agilitas investeert voortdurend in digitale tools waardoor we ‘slimmer’ kunnen werken en meer tijd kunnen investeren in contacten met klanten en kandidaten. “Agilitas zet echt in op het digitale. Dat houdt je slim. Ik merk hoe vlot alles verloopt eens dat je die digitale tools in de vingers hebt. Ik ben fan.”

Fijne werksfeer

“Toen ik bij Agilitas binnenkwam wist ik meteen: ‘Ja dit wil ik doen’. Ik had een heel fijn gesprek met één van de consulenten. Ik kreeg snel een telefoontje met de vraag of ik als dienstencheque consulente wilde starten. Veel contact met mensen en administratie. Dé combinatie die ik zocht in een goede werksfeer.”

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Is een afwisselende job met veel sociaal contact jou op het lijf geschreven? Ben je een geboren communicator met sterke planning-skills?