Blog

Steffi over de gevarieerde job als Business Manager bij Agilitas

Dit is Steffi, Business Manager bij Agilitas Hoogstraten.

Steffi is energized by… fun. “Naast hard werken, is samen de kleine en grote successen vieren minstens even belangrijk. Mijn team en ik hechten enorm veel waarde aan teamwork en positiviteit.” Deze combinatie van variatie, uitdaging en fun vindt Steffi terug in de job als Business Manager.

Commercieel People Manager

Als Business Manager ben je het aanspreekpunt van jouw kantoor, jouw consulenten, collega’s én klanten. “Als ik er zelf een naam op zou moeten plakken, zou ik mezelf ‘Commercieel People Manager’ noemen. Het ene moment coach ik de consulenten en werk ik aan de ontwikkeling van hun talenten, het andere moment bijt ik me vast in klantendossiers. Geen enkele dag is hetzelfde. Die afwisseling heb ik nodig en geeft me zin om van elke werkdag een feestje te maken.”

Goede werk-privébalans

Een gezonde work-life balance is goud waard. Steffi werkte voorheen in het kantoor van Agilitas Antwerpen. “Ik ben recent mama geworden en die drie uur woon-werkverkeer naar Antwerpen voel je wel.” Het uitgebreid kantorennetwerk van Agilitas biedt de mogelijkheid om dicht bij huis te werken. “Nu rijd ik een kwartiertje naar het kantoor in Hoogstraten. Een goede werk-privébalans vind ik heel belangrijk.”

Grote en kleine successen

Een goede voeling hebben met je team is als Business Manager van essentieel belang. “Teamwork en positiviteit zijn het allerbelangrijkste. Ik werk met een team collega’s waar dat er echt in zit. Zo creëer je op je werk elke dag opnieuw die fun-factor die heel belangrijk is. Naast hard werken, is samen de kleine en grote successen vieren minstens even belangrijk.”

Wil jij ook de uitdaging aangaan als Business Manager bij Agilitas?

Krijg je een kick van samenwerken met positieve can do-ers? Als Business Manager ben je dagelijks bezig met je team te motiveren, kansen te creëren voor klanten en de prioriteiten voor jouw kantoor te bepalen. De key words die deze commerciële people manager beschrijven: communicatief, innovatief en resultaatgericht.