Wie is Agilitas Group

Onze merken & diensten

Onze ambitie is om een perfecte match te faciliteren tussen mensen en bedrijven in een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt. Daarvoor bieden wij expertise op maat aan bij de instroom, doorstroom en uitstroom van vaste of tijdelijke medewerkers, op weg naar een baan die perfect past bij hun noden en bij die van het bedrijf. Met onze meer dan 750 medewerkers verspreid over 150 kantoren in België, Nederland en Polen slagen wij er in dichtbij onze klanten en kandidaten te zijn, wat cruciaal is voor onze persoonlijke aanpak.

Agilitas Group, met hoofdzetel in Mechelen, is in België actief onder de naam Agilitas, Amplo en Ascento. In Nederland en Polen behoren Luba en E&A tot Agilitas Group. Agilitas Group behoort tot de Franse Proman Group, de 4de grootste Europese HR-organisatie inzake uitzendarbeid.

Onze merken & diensten:

Organigram Agilitasgroup

 

Agilitas_0.jpg

Zoekt u een tijdelijke werknemer? Of het nu gaat om een algemeen profiel of een knelpuntprofiel, onze ervaren officemanagers en consulenten van Agilitas helpen u op een professionele en persoonlijke manier in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

www.agilitas.be

 

Ascento.jpg

Of u nu in de publieke, de non-profit- of de private sector actief bent, onze experts in talent mobility vertrekken van een totaalbenadering: talent aantrekken, behouden, ontwikkelen, oriënteren en heroriënteren lopen in elkaar over. Op die manier streven we ernaar om elk talent binnen de onderneming op zijn/haar maximale toegevoegde waarde in te zetten. Met meer dan 35 jaar ervaring vinden we voor elke organisatie en elke situatie een passende hr-oplossing.

www.ascento.be

 

Amplo.jpg

Met Amplo haalt u een betrouwbare HR- en payrollpartner voor de creatieve sector in huis, met een ongeëvenaarde expertise binnen verschillende branches zoals de podium- en beeldende kunsten, film- en audiovisuele sector, eventtechnici, media, literatuur, design en grafische vormgeving, game development, architectuur en reclame.

www.amplo.be

 

Agilitas_professional.png

Onze dynamische, ervaren recruiters van Agilitas Professional gaan van a tot z efficiënt en gestructureerd te werk zodat we u de ideale kandidaat kunnen voorstellen én u tijd bespaart. 

www.agilitas.be/professionals

Agilitas_home_services.png

In een druk gezinsleven of bij een voltijdse job zijn poetsen en strijken er soms te veel aan. Met Agilitas Home Services krijgt u meer vrije tijd. 

www.agilitas.be/nl/dienstencheques

Agilitas_care_1.png

Agilitas Care is een partner zowel de budgethouder als persoonlijk assistent, ons brede netwerk aan partners waarmee we samenwerken bewijst dit.

www.agilitas.be/care

Rialto logo

 

 

 

Rialto Recruitment focust op executive search en headhunting van hogeropgeleide technische, commerciële en managementprofielen. Waarbij de focus vroeger voornamelijk op ingenieursprofielen lag, verruimde Rialto Recruitment reeds met strategische aanwervingen het expertiseveld van de eerder technische sectoren naar het bredere werkveld, het hoger management en de zoektocht naar een degelijke raad van bestuur. Het vormt niet alleen een brugfunctie tussen klanten en kandidaten, maar tussen alle stakeholders. Daarnaast zet het headhuntingkantoor ook sterk in op de volgende stap op de carrièreladder van haar kandidaten.

www.rialtorecruitment.eu

 

e%26a.jpg

E&A uitzendbureau werkt al sinds 1995 voor distributiecentra, warehouses en productiebedrijven in heel Nederland. Centraal bij E&A staat het welzijn van onze uitzendkrachten. Onze ervaring leert dat tevreden flexwerkers het beste werk leveren, en daarmee het beste resultaat behalen voor u. In onze werkwijze hanteren we drie kernwaarden: kennis van de werkvloer, afspraak is afspraak en leveren van kwaliteit. U bent verzekerd van meetbaar hogere kwalitatieve én kwantitatieve output, tegen concurrerende tarieven. Dat noemen wij: flexwerk op z’n best.

www.eena.nl

Luba.jpg

Het uitzendbureau dat zorgt dat het MKB kan ondernemen. Wij maken voor het MKB de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers mogelijk. Het is ons doel om in 2020 10.000 lokale talenten en het MKB met elkaar te verbinden. Wij doen dit door te weten wat onze opdrachtgevers en onze flexwerkers morgen nodig hebben. Onze medewerkers doen iedere dag de gewone dingen ongewoon goed.

www.luba.nl

Wie is Agilitas Group

Over ons

Met onze meer dan 750 medewerkers verspreid over 150 kantoren in België, Nederland en Polen slagen wij er in dichtbij onze klanten en kandidaten te zijn, wat cruciaal is voor onze persoonlijke aanpak.

Wie is Agilitas Group

Onze geschiedenis

Agilitas Group heeft een rijke geschiedenis, gedreven door ondernemingszin. Met een enthousiast team van ondernemende collega's zijn we klaar voor de toekomst. 

Wie is Agilitas Group

Onze cultuur en waarden

Als onafhankelijke, duurzame en toekomstgerichte HR-organisatie wil Agilitas Group al zijn stakeholders een duidelijke toegevoegde waarde bieden.