Werken bij Agilitas Group

Werken als office manager

Je team motiveren, kansen creëren voor de klanten en de prioriteiten voor jouw kantoor bepalen. Office managers bij Agilitas zijn de lijm tussen de collega’s en de goed gesmeerde link tussen onze getalenteerde teams en de klant. De key words van die commerciële people manager: communicatief, innovatief en resultaatgericht. Klinkt dit als jouw cup of tea?

>> Ontdek onze openstaande vacatures

Ik ga bij bedrijven op bezoek en leg uit wat wij voor hen kunnen betekenen. Daarnaast heb ik met iedereen in het team minstens een keer per week overleg. Als een medewerker met iets zit, probeer ik te helpen. 

Emelien Schepens, Office Manager bij Agilitas

            

Kantoorverantwoordelijke met leadership skills

  • Je bepaalt als leider van het HR-team de toekomst van jouw kantoor.
  • Happy customers: je houdt bestaande klanten tevreden en overtuigt de nieuwe van jouw getalenteerde talent consulenten.
  • Happy colleagues: je coacht, motiveert, evalueert, luistert en strooit als het even kan met complimenten.
  • Je waakt over de financiën en de administratie van jouw kantoor.
Tahin

Een carrière bij Agilitas Group

Dat is werken bij bij een ervaren specialist in de HR-wereld, een werkgever die zichzelf continu wil verbeteren, blijft groeien en innovatie in drukletters boven de deur heeft hangen. Met je team bruisende gelijkgezinden ga je elke dag op zoek naar kansen voor de uitzendkrachten en creëer je toegevoegde waarde voor de klant. Die collega’s? Enthousiaste mannen en vrouwen die hun vak kennen, niet in hokjes te plaatsen zijn en uit hun comfort  zone durven te stappen om resultaten te boeken. Hadden we al gezegd dat Agilitas Group ook volop investeert in zijn medewerkers? Je krijgt ruimte om te groeien, on-the-job-training en intensieve begeleiding.

We bieden nog veel meer kansen! Misschien zijn ook deze jobs iets voor jou?

>> ONTDEK ONZE OPENSTAANDE VACATURES