Werken bij Agilitas Group

Collega's aan het woord

Alles begint bij jouw talent. Bij Agilitas Group krijg je dan ook alle kansen om je talenten te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om te groeien in een op-en-top professionele omgeving die een resultaatgerichte aanpak koppelt aan respect voor je eigenheid.

Bij Agilitas Group nemen we je ontplooiing als individu en als professional ter harte. We moedigen je niet alleen aan om je talenten te ontwikkelen, maar geven je ook de kans om onbekend terrein te verkennen en nieuwe paden te bewandelen.

Tahin - Een nieuwe functie en omgeving, maar ik voelde me meteen thuis

Bij Agilitas, de divisie van hr-dienstverlener Agilitas Group die zich toelegt op uitzendarbeid, tekende nieuwkomer Tahin Randriana letterlijk voor een primeur. Voor de regio Wallonië werd hij de eerste regional account manager: een uitdagende job waarin hij prospectie bij grote bedrijven combineert met de ondersteuning van lokale office managers.

Lees meer

Tahin

Van in het begin heb ik alle
ruimte gekregen om mijn ideeën
om te zetten in de praktijk.

Thomas -  Bij Agilitas Group krijg ik alle kansen

De familiale sfeer, de veelzijdigheid, het werken met mensen, de autonomie. Uitzendconsulent Thomas Van Moer heeft meer dan één goeie reden om tevreden te zijn over zijn job bij Agilitas Group. Kunnen zijn argumenten ook jou overtuigen? Kom dan gerust eens praten in een van de kantoren.

Lees meer

Emelien

Emelien - Een werkgever die in mij wil investeren. Top!

Een nieuwe job is altijd een beetje springen. En dus is het fijn te weten dat je nieuwe baas ook wat vangnetten voor je klaar houdt. Bij Agilitas Group bijvoorbeeld doen ze dat door je een opleidingstraject op maat aan te bieden. “Nee, ze gooien je hier niet voor de leeuwen”, getuigt kersvers office manager Emelien Schepens.

Lees meer