Onze merken

& diensten

Agilitas Group, met hoofdzetel in Mechelen, is in België actief onder de naam Agilitas, Amplo en Ascento. In Nederland en Polen behoren Luba en E&A tot Agilitas Group. Agilitas Group behoort tot de Franse Proman Group, de 4de grootste Europese HR-organisatie inzake uitzendarbeid.

Onze ambitie is om een perfecte match te faciliteren tussen mensen en bedrijven in een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt. Daarvoor bieden wij expertise op maat aan bij de instroom, doorstroom en uitstroom van vaste of tijdelijke medewerkers, op weg naar een baan die perfect past bij hun noden en bij die van het bedrijf. Met onze meer dan 800 medewerkers verspreid over 162 vestigingen in België, Nederland, Polen, Roemenië en Kroatië slagen wij er in dichtbij onze klanten en kandidaten te zijn, wat cruciaal is voor onze persoonlijke aanpak.

 • Agilitas

  Zoekt u een tijdelijke werknemer? Of het nu gaat om een algemeen profiel of een knelpuntprofiel, onze ervaren officemanagers en consulenten van Agilitas helpen u op een professionele en persoonlijke manier in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

  Naar de website Path 2
 • Ascento

  Of u nu in de publieke, de non-profit- of de private sector actief bent, onze experts in talent mobility vertrekken van een totaalbenadering: talent aantrekken, behouden, ontwikkelen, oriënteren en heroriënteren lopen in elkaar over. Op die manier streven we ernaar om elk talent binnen de onderneming op zijn/haar maximale toegevoegde waarde in te zetten. Met meer dan 35 jaar ervaring vinden we voor elke organisatie en elke situatie een passende hr-oplossing.

  Naar de website Path 2
 • Amplo

  Met Amplo haalt u een betrouwbare HR- en payrollpartner voor de creatieve sector in huis, met een ongeëvenaarde expertise binnen verschillende branches zoals de podium- en beeldende kunsten, film- en audiovisuele sector, eventtechnici, media, literatuur, design en grafische vormgeving, game development, architectuur en reclame.

  Naar de website Path 2
 • Agilitas Home

  Kies jij ook voor familiegeluk? Onze ervaren huishoudhulpen staan je bij in het huishouden zodat je zonder zorgen thuiskomt in een opgeruimd en proper huis. Zo heb je meer tijd voor de dingen waar jij gelukkig van wordt. Of je nu zelf op zoek bent naar een huishoudhulp, of deel wil uitmaken van onze familie - bij Agilitas Home ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor jouw familiegeluk!

  Naar de website Path 2
 • Agilitas Care

  Agilitas Care heeft al jaren ervaring met het linken van budgethouders en persoonlijk assistenten. Wat we daarbij ontzettend belangrijk vinden, is een respectvolle en persoonlijke aanpak. Uiteindelijk zal een persoonlijk assistent voor een stukje of zelfs een groot stuk deel gaan uitmaken van het dagelijkse leven van een budgethouder. Het is dan ook belangrijk dat beide goed bij elkaar passen opdat een vlotte communicatie en omgang verzekerd zijn. In onze screenings maken we er dan ook werk van om een volledig beeld te krijgen van de twee partijen en naar de juiste klik te zoeken tussen twee personen.

  Naar de website Path 2
 • Rialto Recruitment

  Rialto Recruitment biedt Executive Search, Interim Management en Outsourcing diensten aan. Wij overbruggen de verbinding tussen grote bedrijven en hooggespecialiseerde ENGINEERING | IT | HR | FINANCE professionals. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsresultaten voor onze klanten en kandidaten, zijn we er trots op de TOP CHOICE - Recruitment Partner te zijn in de branches waarin we actief zijn.

  Naar de website Path 2
© 2023 Agilitas Group
Cookiebeleid Erkenningsnummers