Wie is Agilitas Group

Over ons

De jobmarkt is in volle verandering. Mensen willen een baan waar hun bijdrage echt zin heeft. Ze kiezen bewust voor een flexibele loopbaan, die mee evolueert met hun veranderende aspiraties en noden, eerder dan een vaste baan voor de rest van hun leven.

We geloven dan ook in een jobmarkt in beweging, waar bedrijven en medewerkers elkaar duurzaam verrijken. Een perfecte match is daarbij cruciaal. Deze ‘perfect match’ kan enkel gemaakt worden door experts die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren en die hun behoeften door en door kennen.

Onze mensen - uit alle specialisaties van de people business - doen wat ze beloven. Het zijn gedreven vakmensen die zich elke dag met de glimlach inzetten om flexibel in te spelen op de noden van zowel klant als kandidaat. Door deze combinatie van wendbaarheid en deskundigheid maakt Agilitas Group het verschil.

 

              

Van ons mag u dus snelheid en kwaliteit verwachten, elke dag opnieuw. En die glimlach krijgt u er gratis bij :-). 

Hoe maken we het verschil?

  • Dichtbij

Een duurzame match is enkel mogelijk als wij onze klanten en kandidaten goed kennen. We besteden dan ook graag tijd met u, om uw bedrijf en uw noden te begrijpen. Zo komen we samen tot de ideale oplossing. Ons breed netwerk van kantoren zorgt ervoor dat we ook letterlijk dichtbij zijn en uw lokale omgeving kennen.

  • Deskundig

Om de perfecte match te kunnen maken, zetten wij enorm in op de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Hierdoor beschikken zij over de juiste ervaring en deskundigheid om u een optimale service te verlenen. Gevolg: heel vaak groeien onze kandidaten uit tot vaste medewerkers bij onze klanten.

 

  • Digitaal

We investeren continu in onze front- en backoffice, nieuwe tools en applicaties, zodat we alsmaar sneller en kwalitatiever de juiste oplossing voor u vinden.

 

  • Duurzaam

Elke dag opnieuw gaan wij ervoor, met z'n allen en voor de volle 100%. Snelheid en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. Onze goesting en glimlach krijgt u er gratis bij. Zo bouwen wij elke dag aan duurzame relaties met zowel klanten als uitzendkrachten.

GettyImages-508079697_super
Wie is Agilitas Group

Onze merken & diensten

Agilitas Group, met hoofdzetel in Mechelen, is in België actief onder de naam Agilitas, Amplo en Ascento. In Nederland en Polen behoren Luba, E&A en SWA tot Agilitas Group.

Wie is Agilitas Group

Onze geschiedenis

Agilitas Group heeft een rijke geschiedenis, gedreven door ondernemingszin. Met een enthousiast team van ondernemende collega's zijn we klaar voor de toekomst. 

Wie is Agilitas Group

Onze cultuur en waarden

Als onafhankelijke, duurzame en toekomstgerichte HR-organisatie wil Agilitas Group al zijn stakeholders een duidelijke toegevoegde waarde bieden.