1. Agilitas Group
  2. Onze kantoren
  3. Agilitas Anderlecht

Agilitas Anderlecht

Ontdek de perfecte match voor jouw carrière bij ons uitzendkantoor! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job of extra personeel nodig hebt, wij staan voor je klaar. 

 

Met onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale connectie tussen talent en bedrijf. Industrie, techniek, administratie, horeca, retail - wat jouw vakgebied ook is, wij hebben een uitgebreid netwerk van topwerkgevers en uitdagende functies. Laat ons je helpen jouw volgende carrièrestap te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen!

Adres: Paepsemlaan 20 1070 Anderlecht
E-mailadres: anderlecht@agilitas.be
Telefoonnummer: 02 526 12 30
Openingsuren:
Maandag 08u30-12u30 13u30-17u30
Dinsdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Woensdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Donderdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Vrijdag 08u30-12u30 13u30-17u30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Vacatures in de buurt

Magasinier vendeur comptoir

Rejoignez notre équipe en tant que professionnel du service clientèle passionné(e) ! Fort(e) d'une expérience réussie dans des missions similaires, votre expertise en chauffage/sanitaire sera un atout majeur pour conseiller nos clients de manière efficace. En maintenant le magasin en ordre, en approvisionnant les rayonnages et en écoutant attentivement les besoins des clients, vous contribuerez à simplifier leur vie. Si vous êtes prêt(e) à relever des défis, avez une adaptabilité exceptionnelle ce poste est fait pour vous.

Anderlecht
temps plein
Intérimaire option contrat fixe

Dispatcher

Treed binnen in de opwindende wereld van veiligheidsmanagement als Dispatcher! Jouw rol als spilfiguur in het Security Operations Center of de Control Room is essentieel voor het waarborgen van veiligheid en welzijn op het spoor. Als jij houdt van dynamiek, verantwoordelijkheid en een impactvolle rol, is dit dé job voor jou.

SINT-GILLIS
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Klantenbeheerder

Ben jij de gedreven professional die graag met wetgeving bezig is, een passie heeft voor administratie, graag mensen helpt en goed functioneert in een team? Dan ben jij misschien de klantenbeheerder waar we naar op zoek zijn?

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast

Inventoristes

Nous sommes en quête de talents exceptionnels pour rejoindre notre équipe en tant qu'inventoristes, des professionnels fiables, méticuleux et passionnés. Si vous êtes prêt à faire partie de notre liste de réserve, alors vous êtes au bon endroit ! Rejoignez-nous et devenez un membre essentiel de notre équipe."

Laeken
temps partiel
Durée déterminée

Commercieel Medewerker

Verken een opwindende carrière in commercieel advies in het bruisende Brussel! Bij ons innovatieve advocatenkantoor, dat als een regulier bedrijf opereert, ontdek je een dynamische omgeving gericht op integriteit, loyaliteit en empowerment. Als Commercieel Adviseur krijg je niet alleen de kans om professioneel te groeien, maar ook op persoonlijk vlak, met mogelijkheid tot een vast contract.

Brussel
voltijds
Tijdelijke job met optie vast
Alle vacatures

Heb je een vraag? Onze consulenten helpen je graag verder.

© 2023 Agilitas Group
Cookiebeleid Erkenningsnummers